Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Per Kirkeby – Tidlige Eksperimenter

29. juli: 11:00 - 15:00

D.KR50,00

Et samarbejde mellem Museum Jorn i Silkeborg og Læsø Kunst og Kultur har ført til udstillingen Per Kirkeby – Tidlige Eksperimenter, der vises i Kirkebys tidligere atelier Haabet i juli.

Udstillingen belyser den tidlige del af kunstnerens store grafiske produktion. Kirkeby er kendt for sine abstrakte naturfortolkninger og sit engagement i Eks-skolen. De færreste kender dog Kirkebys tidligste grafiske værker, hvor træsnit spiller en central rolle

Per Kirkeby – Tidlige Eksperimenter giver et repræsentativt indblik i Kirkebys tidlige produktion fra 1950’erne og frem, og suppleres af flere skulpturer, herunder en i mursten.

Derudover kan publikum besøge Prøvemarken, hvor Kirkeby eksperimenterede med mursten. De 15 murstensskulpturer er forarbejder til mange af de værker, der står rundt omkring i verden.

Museum Jorn huser i dag den mest omfattende museale Kirkeby-samling, Kirkebys personlige arkiv og centrale værker fra hele hans karriere. Kirkeby-arkivet er skabt af kunstneren selv, og giver en unik indsigt i kunstnerens kreative processer, inspirationskilder og tankesæt, fra ide til skitse til færdigt værk.

Udstillingen kan ses hele juli onsdag-søndag kl. 11.00-15.00. Entré 50 kr.

Detaljer

Dato:
29. juli
Tidspunkt:
11:00 - 15:00
Pris:
D.KR50,00
Begivenhed Kategori:
Besøg arrangørens hjemmeside.

Arrangører

Museum Jorn, Silkeborg
Læsø Kunst og Kultur

Sted

Haabet, Tørkerivej 13
Tørkerivej 13
Læsø, 9940 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Billetter købes ved arrangementstart – hvis der ikke er angivet andet. Betaling sker med enten MobilePay eller kontant.