Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent Atelier med Rosy Keyser (US) og omvisning på Haabet

19. august: 16:00 - 17:00

DKK 100

Dagens Åbent Atelier arrangement er det sidste, hvor du kan møde og opleve den amerikanske kunstner Rosy Keyser og hendes kunst. Vi taler med hende om hendes kunstneriske arbejde og ophold på Læsø. Rosy Keyser er fra maj til august 2022 udvalgt til Læsø AiRs arbejds- og opholdsprogram.

Rosy Keyser er født i 1974 i Baltimore, Maryland i USA og er særligt kendt for sine storstilede, abstrakte malerier. I dansk sammenhæng er Keyser repræsenteret i samlingen på Louisiana og har udstillet på Louisiana og Kunsten i Ålborg. Keyser har gennem mange år været inspireret af bl.a. Per Kirkeby og Asger Jorn i sit eget kunstneriske virke.

Arrangementets kunstnerdialog med Rosy Keyser foregår på engelsk.

Læs mere om Rosy Keysers kunstneriske virke på: https://rosykeyser.net/

 

Der vil undervejs også blive holdt en omvisning på Haabet, hvor der fortælles om Per Kirkebys mangeårige virke på Læsø. Der fortælles blandt andet om det smukke atelier, som er tegnet af arkitekt Ib Rasmussen. Der vises også rundt i området omkring Haabet, hvor Prøvemarken – Per Kirkebys testfelt for udviklingen af hans anerkendte murstensskulpturer – befinder sig.

Arrangementet er en del af det helårlige arrangementsprogram ved Læsø Artist in Residence, som er venligst støttet af Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Jyske Kunstfond, Statens Kunstfond, Region Nordjylland og Læsø Kommune.

Pris: 100 kr. betales ved fremmøde, MobilePay eller kontant

 

Foto: Kirsten Østergaard

Detaljer

Dato:
19. august
Tidspunkt:
16:00 - 17:00
Pris:
DKK 100
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , ,
Besøg arrangørens hjemmeside.

Arrangør

Læsø Artist in Residence (Læsø AiR)

Sted

Haabet,
Tørkerivej 13
Læsø, 9940 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Billetter købes ved arrangementstart – hvis der ikke er angivet andet. Betaling sker med enten MobilePay eller kontant.