Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent Atelier med Ann Linn Palm Hansen

12. november, 2022: 14:00 - 15:00

DKK 100

Til dagens Åbent Atelier kan du møde den danske kunstner Ann Linn Palm Hansen, som er udvalgt til et 6 ugers arbejdsophold ved Læsø Artist in Residence. Til Åbent Atelier fortæller Ann Linn om sit kunstneriske arbejde og opholdet på Læsø.

Ann Linn Palm Hansen (f. 1984) er billedkunstner og forfatter. Hun er er uddannet fra Designskolen i Kolding og det anerkendte Design Academy Eindhoven i Holland i perioden 2007-2012.

Ann Linn skriver “…for mig er kunsten ikke blot et udtryk, en sindstilstand eller et koncept, men først og fremmest det der opstår når man følger givne, egne eller igennem matematikken opdyrkede regler, der på samme måde som de skyer Kirkeby beskriver, er et udgangspunkt for at noget andet kan opstå. En sky er ikke blot figuren sky men fænomenet bag”.

I sin kunstneriske praksis tager Ann Linn afsæt i grundformer og primærfarver, med hvilke hun skaber systemer for det egentlige værks opståen. Ann Linns værker er en grundforskning i farver, hvormed hun undersøger det menneskelige syns opfattelse af det helt elementære, nemlig form og farve.

Du kan læse mere om Ann Linn Palm Hansens kunstneriske virke her:

https://www.alph.website/

 

Per Kirkeby og Læsø – rundvisning med fortælling (ca. 30 min.)

Undervejs fortælles der om Haabet, Per Kirkebys tidligere kunstnerbolig, og kunstnerens mangeårige virke på Læsø. Dørene åbnes til det smukke atelier tegnet af arkitekt Ib Rasmussen. Der vises også rundt i området omkring Haabet, hvor Prøvemarken – Per Kirkebys testfelt for udviklingen af hans anerkendte murstensskulpturer – befinder sig.

Arrangementet er en del af det helårlige arrangementsprogram ved Læsø Artist in Residence, som er venligst støttet af Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Jyske Kunstfond, Statens Kunstfond, Region Nordjylland og Læsø Kommune.

Pris: 100 kr. betales ved fremmøde, MobilePay eller kontant

Foto: Kirsten Østergaard, 2022

Detaljer

Dato:
12. november, 2022
Tidspunkt:
14:00 - 15:00
Pris:
DKK 100
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Besøg arrangørens hjemmeside.

Arrangører

Læsø Artist in Residence (Læsø AiR)
Læsø Kunst og Kultur

Sted

Haabet,
Tørkerivej 13
Læsø, 9940 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Billetter købes ved arrangementstart – hvis der ikke er angivet andet. Betaling sker med enten MobilePay eller kontant.