Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Åbent Atelier med Ashkan Sanei (IR)

15. februar: 15:00 - 16:00

DKK 100

Papir er den iranske kunstner Ashkan Saneis fortrukne materiale, gerne håndlavet papir, men det snart tre måneder lange opholdet på Læsø har også vakt kunstneres interesse for andre medier og materialer. Dette og meget mere fortæller Ashkan om til hans sidste Åbent Atelier i Per Kirkebys tidligere atelier på Læsø denne dag.

Den 38 årige iranske kunstner er dybt forankret i sine rødder i Mellemøsten og den ældgamle tradition for islamisk kunst, arkitektur og kunsthåndværk i hjemlandet. Det er den arv, han forvalter som nutidig kunstner med baggrund i Irans fortid, sin erfaring og sine personlige oplevelser af omverdenen.

Ashkan Sanei (f. 1984) er uddannet billedkunstner og bor og arbejder til daglig i Irans hovedstad Teheran. Han er uddannet fra universitetet i Isfahan og Azad University i Teheran, og udstiller både i og udenfor Iran. Ashkan Sanei er udvalgt til et 3 måneders arbejdsophold ved Læsø AiR i Per Kirkebys tidligere kunstnerbolig. Under opholdet får Ashkan både ro til at fordybe sig i det kunstneriske arbejde, og mulighed for at møde en række aktører fra den danske kunstscene.

Du kan læse mere om Ashkan Saneis kunstneriske virke her:

https://www.ashkansanei.com/index.html

Pris: 100 kr. betales ved fremmøde, MobilePay eller kontant

Foto: Kirsten Østergaard, 2022

Arrangementet er en del af det helårlige arrangementsprogram ved Læsø Artist in Residence, som er venligst støttet af Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Jyske Kunstfond, Statens Kunstfond, Region Nordjylland og Læsø Kommune.

Detaljer

Dato:
15. februar
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Pris:
DKK 100
Begivenhed Kategori:
Besøg arrangørens hjemmeside.

Arrangører

Læsø Artist in Residence (Læsø AiR)
Læsø Kunst og Kultur

Sted

Haabet,
Tørkerivej 13
Læsø, 9940 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Billetter købes ved arrangementstart – hvis der ikke er angivet andet. Betaling sker med enten MobilePay eller kontant.