Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent Atelier og omvisning på Haabet

25. juni: 16:00 - 17:00

DKK 100

Til dagens Åbent Atelier arrangement kan du møde den danske kunstner Augusta Atla og høre om hendes kunstneriske arbejde og ophold på Læsø.

Under Augusta Atlas arbejdsophold på Læsø vil hun fokusere på arbejdet med maleriet. Hun skriver selv om sit kunstneriske arbejde: ”Jeg sampler og redigerer referencer og motiver ved at fjerne elementer. Jeg arbejder henimod et nyt maleri med kritisk blik på identitet og at sætte spørgsmålstegn ved forståelser af magt, kunsthistorien og køn.”

Augusta Atla er født i 1979 i København og uddannet ved Goldsmith College og Architectural Association i London. Hun bor og arbejder i dag i København. Udover rejse- og udstillingsaktivitet i ind- og udland siden 2006, skriver Augusta Atla også debatindlæg og artikler i danske aviser om kønsdiskrimination i samtidskunsten.

Der vil undervejs også blive holdt en omvisning på Haabet, hvor der fortælles om Per Kirkebys mangeårige virke på Læsø. Der fortælles blandt andet om det smukke atelier, som er tegnet af arkitektbrødrene Ib og Jørgen Rasmussen. Der vises også rundt i området omkring Haabet, hvor Prøvemarken – Per Kirkebys testfelt for udviklingen af hans anerkendte murstensskulpturer – befinder sig.

Omvisningerne er en del af det helårlige arrangementsprogram ved Læsø Artist in Residence (Læsø AiR), som er venligst støttet af Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden, Den Jyske Kunstfond, Statens Kunstfond, Region Nordjylland og Læsø Kommune.

Pris: 100 kr. betales ved fremmøde, MobilePay eller kontant

Detaljer

Dato:
25. juni
Tidspunkt:
16:00 - 17:00
Pris:
DKK 100
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Besøg arrangørens hjemmeside.

Arrangør

Læsø Artist in Residence (Læsø AiR)

Sted

Haabet,
Tørkerivej 13
Læsø, 9940 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Billetter købes ved arrangementstart – hvis der ikke er angivet andet. Betaling sker med enten MobilePay eller kontant.