Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent Atelier med Kaspar Bonnén og omvisning på Haabet

20. oktober, 2021: 14:00 - 15:30

DKK 50

I løbet af oktober måned er kunstner Kaspar Bonnén (f. 1968) på arbejdsophold på Haabet. Til Åbent Atelier kan du møde Kaspar Bonnén og høre mere om hans kunstneriske praksis og hans ophold på Læsø.

Kaspar Bonnén er en alsidig kunstner, der spænder vidt. Ud over sit kunstneriske arbejde indenfor primært maleri og installation er han også forfatter. I 1999 tog Bonnén sin eksamen fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i København, og har siden haft store separatudstillinger på blandt andet ARoS, Brandts og Moderna Museet i Stockholm. I 2010 skabt Bonnén en del af udsmykningen af ​​Frederik. 8.’s palads på Amalienborg, hvor kunstneren indrettede kronprinsparrets spisestue. Senest har Bonnén deltaget i udstillingen Berørt på Statens Museum for Kunst. Til Åbent Atelier kan du møde Bonnén og høre mere om hans kunstneriske praksis og hans ophold på Læsø.

I forbindelse med Åbent Atelier vil der også være omvisning på Haabet. Her fortælles om stedet, Per Kirkebys mangeårige virke på Læsø og det smukke atelier, som er tegnet af arkitektbrødrene Ib og Jørgen Rasmussen. Der vises også rundt i området omkring Haabet, hvor Prøvemarken – Per Kirkebys testfelt for udviklingen af hans anerkendte murstensskulpturer – befinder sig.

Arrangementerne er en del af programmet Kunsten på Haabet 2021.

Detaljer

Dato:
20. oktober, 2021
Tidspunkt:
14:00 - 15:30
Pris:
DKK 50
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Arrangør

Læsø Kunst og Kultur

Sted

Haabet
Tørkerivejen 13 Læsø 9940 + Google Maps

Billetter

Billetter købes ved arrangementstart – hvis der ikke er angivet andet. Betaling sker med enten MobilePay eller kontant.